Tietosuojakäytänne

Tietosuojakäytänne, Penshop Europe B.V.

 

Tietoja koskien tietosuojakäytännettämme

Penshop Europe B.V. kunnioittaa suuresti yksityisyyttäsi. Tästä johtuen käsittelemme vain tietoja, joita tarvitsemme palveluissamme (parantamaan palveluja) ja käytämme sinusta ja palveluidemme käytöstä keräämiämme tietoja huolella. Emme koskaan tee tietojasi kaupallisista syistä johtuen kolmansille osapuolille saatavilla oleviksi. Tätä tietosuojakäytännettä sovelletaan Penshop Europe B.V.:n verkkosivuston käyttöön, sekä palveluun, johon on pääsy sivustolta. Näiden ehtojen soveltamisen alkamispäivä on 21.02.2020, jolloin uusi versio on julkaistu ja kaikki vanhemmat versiot automaattisesti poistuvat voimasta. Tämä tietosuojakäytänne kuvaa mitä henkilötietoja kerätään toimestamme, tarkoitukset, joihin näitä tietoja käytetään, sekä ehdot, joiden mukaisesti tietoja voidaan jakaa kolmansille osapuolille, ja keitä nämä kolmannet osapuolet ovat. Selitämme myös miten suojaamme nämä tiedot väärinkäytöltä ja mitä oikeuksia sinulla on henkilötietojesi osalta, joita olet toimittanut meille. Jos sinulla on mitään kysymyksiä koskien tietosuojakäytännettämme, ole yhteydessä yksityisyyttä koskevien kysymysten vastuuhenkilömme kanssa, jonka tiedot ovat tietosuojakäytänteemme lopussa.

 

Tietoja koskien henkilötietojen käsittelyä

Alla olevassa, voit lukea tavasta, jolla käsittelemme tietojasi, jossa me tallennamme (ja ohjeistamme muita tallentamaan) ne, mitä turvallisuuden teknologioita käytämme ja kenellä on pääsy tietoihin.

 

Verkkokauppaohjelmisto

 

Magento

Verkkokauppamme kehitettiin Magenton luomalla ohjelmistolla. Meille toimittamasi henkilötiedot palvelujemme käyttöä varten tulevat jaetuiksi tämän osapuolen kanssa. Magentolla on pääsy tietoihisi, jotta meille voidaan toimittaa (teknistä) tukea, mutta he eivät tule koskaan käyttämään henkilötietoja mitään muuta tarkoitusta varten. Magenton kanssa solmitun sopimuksen nojalla, Magentoa vaaditaan toteuttamaan soveltuvia turvallisuuden toimenpiteitä. Magento käyttää evästeitä keräämään teknisiä tietoja ohjelmiston käyttösi suhteen, mitään henkilökohtaisia tietoja ei kerätä ja/tai tallenneta.

 

Verkkopalvelujen isännöinti

 

Hipex

Hankimme verkkopalvelujen isännöinnin ja sähköpostipalvelut Hipexiltä. Hipex käsittelee henkilötiedot puolestamme, eikä käytä henkilötietoja omiin tarkoituksiinsa. Tämä osapuoli saattaa kuitenkin kerätä metatietoja koskien palvelujen käyttöä. Nämä eivät ole henkilötietoja. Hipex on ottanut käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisaatioon liittyvät toimenpiteet estääkseen henkilötietojesi katoamisen ja valtuuttamattoman käytön. Sopimuksesta johtuen, Hipexiä sitoo salassapitovelvollisuus.

 

Käytämme Hipexin tarjoamia palveluja säännöllisiä liiketoiminnan sähköpostejamme varten. Hipex on myös ottanut tässä suhteessa soveltuvia teknisiä ja organisaation toimenpiteitä käyttöön estääkseen tietojesi ja tietojemme väärinkäyttöä, menetyksiä ja korruptoitumista niin paljon kuin mahdollista. Hipexillä ei ole pääsyä postilaatikkoosi ja käsittelemme viestintääsi sähköpostilla luottamuksellisena.

 

Maksujen käsittelijät

 

MultiSafepay

Kauppojen päätökseen viennin (osittain) verkkokaupassamme hoitaa MultiSafepay-alusta. MultiSafepay käsittelee nimi- ja osoitetietosi, sekä maksutietosi, kuten pankkitilisi tai luottokorttisi numeron. MultiSafepay on toteuttanut asianmukaisia teknisiä ja organisaation toimenpiteitä suojatakseen henkilötietosi. MultiSafepay varaa oikeuden käyttää henkilötietojasi näkemyksellä parantaa palveluaan ja jakaa (anonymisoituja) tietoja kolmansille osapuolille näitä tarkoitusperiä varten. Kaikki edellä mainitut takaukset koskien henkilötietojesi suojausta soveltuvat myös MultiSafepayn palveluiden komponentteihin, joiden osalta tämä osallistaa kolmansia osapuolia. MultiSafepay ei säilytä tietojasi pidempään, kuin laki sallii.

 

Arviot

 

Feedback Company

Keräämme arvioita Feedback Company -alustan välityksellä. Jos jätät arvion Feedback Companyn välityksellä, sinua vaaditaan määrittämään nimesi, asuinpaikkasi ja sähköpostiosoitteesi. Feedback Company jakaa tiedot kanssamme, jotta voimme linkittää arvion tilaukseesi. Feedback Company julkaisee myös nimi- ja osoitetietosi omalla verkkosivullaan. Arviosi näytetään myös Penshop-verkkosivulla. Joissain tapauksissa, Feedback Company voi olla sinuun yhteydessä kommentoidakseen arviotasi. Pyydämme sinua toimittamaan arvion, jaamme nimesi ja sähköpostiosoitteesi tilauksesi osalta Feedback Companyn kanssa. He käyttävät näitä tietoja nimenomaisesti tarkoitukseen kutsua sinut kirjoittamaan arvio. Feedback Company on toteuttanut asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojatakseen henkilötietosi. Feedback Company varaa oikeuden hyödyntää kolmansia osapuolia palvelun toimittamiseksi ja olemme antaneet Feedback Companylle luvan tätä tarkoitusta varten. Kaikki edellä mainitut takaukset koskien henkilötietojesi suojausta soveltuvat myös Feedback Companyn palveluiden komponentteihin, joiden osalta tämä osallistaa kolmansia osapuolia.

 

Lähetys ja logistiikka

Mikäli jätät meille tilauksen, tehtävänämme on saada pakettisi toimitettua sinulle. Käytämme useiden kuljetusliikkeiden palveluja toimituksiamme varten. Tästä johtuen on tarvittavaa, että jaamme nimesi ja osoitetietosi heidän kanssaan. Näitä tietoja käytetään vain sopimuksen täyttämiseksi. Tilanteessa, jossa kyseisen kaltainen kuljetusliike ulkoistaa työn alihankkijalle, sen tulee tarpeen mukaan tehdä tiedot saatavilla oleviksi myös kyseisillä osapuolille.

 

Laskutus ja kirjanpito

 

Exact

Päivittääksemme hallintomme ja kirjanpitomme, käytämme Exactin palveluja. Jaamme nimesi, osoitetietosi ja tilaustiedot heidän kanssaan. Näitä tietoja käytetään myyntilaskujen hallinnointiin. Henkilötietosi lähetetään ja tallennetaan turvallisesti. Exact on velvoitettu salassapitoon ja käsittelee tietojasi luottamuksellisesti. Exact ei käytä henkilötietojasi mihinkään muuhun kuin yllä kuvattuun tarkoitukseen.

 

Tietojen käsittelyn tarkoitus

 

Käsittelyn yleinen tarkoitus

Käytämme tietojasi yksinomaan oman palvelumme tarjoamiseen. Se tarkoittaa, että käsittelyn tarkoitus on aina suoraan yhteydessä tilaukseen, jonka olet jättänyt meille. Lisäksi, käytämme tietojasi (kohdistettuihin) markkinointitarkoituksiin, annettuasi meille luvan tähän. Tällä tavoin, voimme parantaa selailukokemustasi verkkosivuillamme. Mikäli jaat tietosi kanssamme ja käytämme näitä tietoja - muutoin kuin pyynnöstäsi - ottamaan sinuun yhteyttä myöhemmin, me nimenomaisesti pyydämme lupasi tätä varten. Tietojasi ei jaeta tai myydä kolmansille osapuolille ilman syytä. Kuitenkin, hyväksyttyäsi evästeiden asettamisen laitteellesi, tietojasi voidaan käyttää näyttämään sinulle oleellisia mainoksia. Kolmansia osapuolia sitoo salassapitovelvollisuus heidän ja meidän välillä tehdyn sopimuksen tai valan tai laillisen velvoitteen perusteella.

 

Automaattisesti kerätyt tiedot

Tiedot, joita kerätään automaattisesti verkkosivustomme toimesta tulevat käsitellyiksi parantamaan palveluamme. Nämä tiedot (esim. IP-osoitteesi, verkkoselain ja käyttöjärjestelmä) eivät ole henkilötietoja.

 

 

Verotuksellisissa ja rikostutkimuksissa avustaminen

Joissain tapauksissa, Penshop Europe B.V. saattaa olla laillisesti velvoitettu jakamaan tietosi verotuksellisten tai rikollisten tutkimusten kohdalla hallituksen virastojen toimesta. Kyseisissä tapauksissa, olemme velvoitettuja jakamaan tietosi, mutta me vastustamme kyseistä lain suomien mahdollisuuksien puitteissa.

 

Säilytysjaksot

Säilytämme tietosi niin pitkään kuin olet asiakkaamme. Tämä tarkoittaa, että pidämme asiakasprofiilisi sellaiseen aikaan asti, jolloin ilmaiset meille, että et enää halua käyttää palvelujamme. Mikäli ilmoitat meille tästä, käsittelemme tätä pyyntönä ”tulla unohdetuksi”. Johtuen sovellettavista hallinnollisista velvoitteista, meitä vaaditaan pitämään laskut (henkilö-) tietoineen, joten säilytämme nämä tiedot sovellettavan aikajakson ajan. Työntekijöillä ei kuitenkaan ole enää pääsyä asiakasprofiiliisi ja asiakirjoihisi, jotka luodaan tilauksesi yhteydessä.

 

Oikeutesi

Sovellettavien hollantilaisten ja eurooppalaisten lainsäädäntöjen mukaisesti, tietojen omistajan sinulla on tiettyjä oikeuksia henkilötietojesi osalta, joita käsitellään toimestamme. Alla olevassa, selitämme kyseiset oikeudet ja kuinka voit vedota näihin oikeuksiin. Periaatteessa, väärinkäytön välttämiseksi, lähetämme vain otteita ja kopioita tiedoistasi sähköpostiosoitteeseen, jonka olet jo antanut meille. Mikäli haluat vastaanottaa tiedot toiseen sähköpostiosoitteeseen tai esim. postitse, pyydämme sinua toimittamaan henkilöllisyyden todennuksen. Vastaanotat tietojen otteet ja kopiot koneluettavassa tietojen muodossa, jota käytämme järjestelmissämme. Sinulla on aina oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, mikäli uskot, että olemme käyttäneet henkilötietojasi väärin.

 

Oikeus tietoihin pääsyyn

Sinulla on aina oikeus tietoihin pääsyyn, joita käsittelemme (ja ohjaamme muita käsittelemään) ja jotka liittyvät henkilöösi tai voidaan jäljittää takaisin sinuun. Voit myös lähettää pyynnön tämän osalta yhteystahollemme yksityisyyteen liittyvien kysymysten osalta. Vastaanotat sitten vastauksen pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Mikäli pyyntösi hyväksytään, lähetämme kopion kaikista tiedoistasi sinulle sähköpostiosoitteeseen, joka on tiedossamme, yhdessä yhteenvedon kanssa koskien käsittelijöitä, joilla on nämä tiedot, mainiten luokan, jonka alaisuuteen olemme tallentaneet kyseiset tiedot.

 

Oikaisuoikeus

Sinulla on aina oikeus tietojen muuttamiseen, joita me (ohjaamme muita) käsittelemme ja jotka liittyvät henkilöösi tai voidaan jäljittää takaisin sinuun. Voit myös lähettää pyynnön tämän osalta yhteystahollemme yksityisyyteen liittyvien kysymysten osalta. Vastaanotat sitten vastauksen pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Mikäli pyyntösi hyväksytään, lähetämme vahvistuksen tosiseikasta, että nämä tiedot ovat tulleet muutetuiksi, sähköpostiosoitteeseen, joka on tiedossamme.

 

Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on aina oikeus rajoittaa tietoja, joita me käsittelemme (ja ohjeistamme muita käsittelemään) ja jotka liittyvät henkilöösi tai voidaan jäljittää takaisin sinuun. Voit myös lähettää pyynnön tämän osalta yhteystahollemme yksityisyyteen liittyvien kysymysten osalta. Vastaanotat sitten vastauksen pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Mikäli pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen, joka on tiedossamme, ilmaisten, että näitä tietoja ei enää käsitellä ennen kuin poistat rajoituksen.

 

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on aina oikeus vastaanottaa tiedot, joita me käsittelemme (ja ohjeistamme muita käsittelemään) ja liittyvät henkilöösi tai voidaan jäljittää takaisin sinuun toisen tahon käsittelemänä. Voit myös lähettää pyynnön tämän osalta yhteystahollemme yksityisyyteen liittyvien kysymysten osalta. Vastaanotat sitten vastauksen pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle otteen tai kopiot kaikista tiedoista, joita olemme käsitelleet tai ovat tulleen käsitellyiksi muiden käsittelijöiden tai kolmansien osapuolten toimesta meidän ohjeistamanamme, sähköpostiosoitteeseen, joka on tiedossamme. On erittäin todennäköistä, että emme kykene jatkamaan palvelua kyseisen kaltaisessa tapauksessa, koska datatiedostojen varmistettua yhteyttä ei voida enää taata.

 

Oikeus vastustaa ja muut oikeudet

Tarvittaessa, sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä Penshop Europe B.V.:n toimesta tai tämän puolesta. Vastustaessasi, lakkautamme välittömästi tietojesi käsittely, kun valitustasi käsitellään. Mikäli vastalauseesi on oikeutettu, teemme poimintoja ja/tai kopioita tiedoista, joita käsittelemme (ja ohjaamme muita käsittelemään) sinulle saatavina oleviksi ja lakkaamme sitten käsittelemästä pysyvästi. Lisäksi, sinulla on oikeus kieltäytyä tulla alistetuksi automatisoituun yksilölliseen päätöksentekoon tai profilointiin. Emme käsittele tietojasi tavalla, johon tätä oikeutta sovelletaan. Kuitenkin, mikäli ajattelet, että näin tapahtuu, ota yhteyttä yhteyshenkilöömme, joka käsittelee yksityisyyden kysymyksiä.

 

Evästeet

 

Google Analytics

Amerikkalainen yhtiö Google asettaa evästeitä verkkosivustomme välityksellä osana omaa ”Analytics” -palveluaan. Käytämme tätä palvelua jäljittääksemme kävijöiden lukumäärää verkkosivuillamme ja luodaksemme raportteja tämän osalta. Nykyinen lainsäädäntö ja säännökset mahdollisesti vaativat tämän käsittelijän toimittamaan pääsyn näihin tietoihin. Keräämme tietoja koskien selaushistoriaasi ja jaamme nämä tiedot Googlen kanssa. Google saattaa tulkita näitä tietoja yhdessä muiden tietosarjojen yhdistelmien kanssa ja jäljittää liikkeitäsi Internetissä tällä tavoin. Google käyttää näitä tietoja tarjotakseen kohdennettua mainontaa (Adwords) ja muita Googlen palveluja ja tuotteita.

 

Kolmannen osapuolen evästeet

Tilanteessa, jossa kolmannen osapuolen ohjelmistoratkaisut käyttävät evästeitä, tämä on määritetty tietosuojakäytänteessä.

 

Muutokset tietosuojakäytänteessä

Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojakäytännettämme milloin vain. Löydät aina kaikkein viimeisimmän version tältä sivulta. Mikäli uusi tietosuojakäytänne vaikuttaa tapaan, jolla käsittelemme tietoja sinusta, joita olemme jo keränneet, tiedotamme tästä sinulle sähköpostitse.

 

Yhteystiedot

Penshop Europe B.V.

De Prinsenhof 1.03

4004 LN  Tiel

Alankomaat

+31(0)85-4012699

info@penshopeurope.com

 

Yhteyshenkilö yksityisyyden kysymysten osalta

Jeffrey Kroon